Tegels voor in uw woonkamer

Bij het stijlen van een woonkamer is de vloer erg belangrijk: het is immers de basis van het interieur en zal voor een groot deel de sfeer in huis bepalen. Qua vloerbedekking kun je werkelijk alle kanten opgaan: van hout tot aan tapijt of bijvoorbeeld tegels. Het leuke aan woonkamer tegels is dat ze praktisch én stijlvol zijn. Tegels voor in de woonkamer vind je bij ons in allerlei soorten en maten waardoor je aan inspiratie niet te kort schiet. Of je nou een landelijk, industrieel of modern interieur wilt: alles kan!

Betonnen tegels in de woonkamer
Een industrieel design wordt afgemaakt met betonnen vloertegels. Dit klinkt misschien kil, maar met een leuk kleed en de juiste decoratie ziet het er juist zeer uitnodigend uit. Als je dan ook nog eens vloerverwarming inpast, kun je in een heerlijk strak interieur de koude wintermaanden door! Betonnen look tegels in de woonkamer zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Extra grote betonnen tegels in de woonkamer hebben een verruimend effect, waardoor de kamer groter oogt.

Een houten vloer zonder nadelen
In een landelijk interieur passen vloertegels met een houten look. Je vloer lijkt van hout maar is veel onderhoudsvriendelijker. Vloertegels in de woonkamer zijn een stuk gemakkelijker schoon te houden dan echte houten vloeren – het schuren en lakken van de vloer is verleden tijd! Bovendien kun je met tegels zonder bedenken vloerverwarming  installeren.

Allergieën geen kans geven
Keramische vloertegels in de woonkamer doen het de laatste tijd erg goed. Deze woonkamer tegels zijn antistatisch, hygiënisch en eenvoudig schoon te maken. Mijten en micro-organismen die voor allergieën kunnen zorgen, hebben bijna geen overlevingskans. Hierdoor zijn keramische vloertegels de ideale oplossing als u of uw dierbare last heeft van allergieën.

Voordelige tegels voor uw woonkamer
De Tegel Outlet heeft een groot aanbod aan woonkamer tegels. Wij reizen door heel Europa om voordelige tegels van hoge kwaliteit in te kopen. Daardoor kunnen we tegels goedkoper aanbieden dan de klassieke tegelhandel. We houden de nieuwste trends in de gaten en passen ons aanbod online regelmatig aan. Houd dus onze website in de gaten voor de beste aanbiedingen en inspiratie. Of kom langs in een van onze vestigingen in Noord-Holland. Je vindt ons in Joure, Schagen, Purmerend en de Haarlemmermeer.