• tot 80% korting op de adviesprijs
  • gemakkelijk laden en lossen
  • tegels van A-kwaliteit
  • geen acties, altijd de laagste prijs

Supervoordelige wandtegels van Tegel Outlet!

Wandtegels: ze staan overal prachtig. Op de achterwand van je keuken, bijvoorbeeld. Verkrijgbaar in allerlei kleuren en patronen. Bovendien zijn wandtegels gemakkelijk schoon te maken. Zo kan die vetspetter of druppel tomatensaus geen kwaad meer. Maar ook in de badkamer staan wandtegels prachtig. Bij de douche bijvoorbeeld, of om het bad. Wat ook leuk is: verschillende tegels combineren. Laat de vloertegels bijvoorbeeld ook doorlopen op de wand om het bad. Kies vervolgens voor een contrasterende wandtegel boven de badkuip. Zo maak je een mooi en speels geheel.

Verrassende voorbeelden van wandtegels
Dat er veel kan, mag duidelijk zijn. Maar hoe ziet dat eruit, en welke tegels staan goed bij elkaar? Online kan je veel inspiratie opdoen. Zoek bijvoorbeeld eens naar tegels op Pinterest. Daar zie je wat verschillende kleuren en patronen tegels met een ruimte doen. Heb je een leuk voorbeeld gevonden? Kom dan langs in een van onze winkels. Je vindt ons in Hoofddorp (Haarlemmermeer), Joure, Purmerend en Schagen. De koffie staat klaar!

Advies van de tegelexperts
Eigenlijk kan elke tegel als wandtegel gebruikt worden. Het formaat en de kleur bepalen voor een groot deel hoe de ruimte eruit komt te zien. Daarom geven we je graag advies. Wil je liever een rustig geheel, of mag de wand echt een eyecatcher worden? Wij helpen je bij je keuze. Ook leggen we uit welke lijm en voegen je het beste kunt gebruiken. Dan weet je zeker dat die tegels ook echt op hun plek blijven zitten.