• tot 80% korting op de adviesprijs
  • gemakkelijk laden en lossen
  • tegels van A-kwaliteit
  • geen acties, altijd de laagste prijs

Een speels effect met tegelstroken van Tegel Outlet

Geef je wand een bijzondere uitstraling. Met tegelstroken of strokenmixen van Tegel Outlet creëer je een speels effect. De tegels hebben allemaal een verschillend formaat. Door de tegelstroken te combineren krijgt de wand een gevarieerde look. Wil je het interieur strak houden, kies dan voor stroken in dezelfde kleur. Dat straalt rust uit. In een grote ruimte waar je juist wat meer gezelligheid wilt creëren, kan je ook kiezen voor stroken in verschillende kleuren. En waar wij echt gek op zijn? De 3D-bricks. Daarmee boots je het effect van kleine, onregelmatige bakstenen na. Deze 3D Bricksn zijn dan ook de ideale tegel voor de bekleding van een schoorsteen, schouw of zelfs een hele wand in je kamer.

Waar laat jij de tegelstroken verwerken?
Er zijn natuurlijk meer plekken waar de strokenmixen tot hun recht komen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de achterwand in je keuken? Ook in je badkamer of toilet maak je met tegelstroken een bijzonder accent. Zo kan je de strokenmixen op het inbouwreservoir van het toilet plaatsen. Maar ook in je badkamer, op de muur achter het wastafelmeubel, staan de tegelstroken prachtig. Een voordeel van een strokenmix in de douchehoek is dat deze grijs wordt gevoegd in plaats van wit, want een witte voeg wordt gewoon sneller vies!

Bekijk de strokenmixen in 1 van onze 4 Outlets.
Vind jij de tegelstroken ook zo mooi? Kom dan snel naar een van onze vestigingen om ze uit te zoeken. Neem een monster mee naar huis om de tegels eerst in de ruimte waar je ze wil plaatsen te bekijken. Als je tegels koopt, adviseren we je om 10% extra te kopen. Dat komt door het snijverlies. Heb je toch een doosje teveel, of juist te weinig besteld? Geen probleem. De meeste tegels kunnen we nog jaren nabestellen. En over ruilen doen we al helemaal niet moeilijk. Ongeopende dozen mag je nog 10 jaar later retourneren! Bij Tegel Outlet bieden we meer dan alleen tegels. Wil je de tegels niet zelf leggen of plakken, dan brengen we je in contact met een ervaren tegelzetter. Kom nu langs in 1 van de 4 winkels. De koffie staat voor je klaar.