Vloertegel 75×75 cm antraciet met bruin.

Een super-stoere look, elke tegel is anders dus zeer genuanceerd! Prachtig op de vloer, maar ook op de wand in een badkamer een plaatje. Onze tegels zijn allemaal van de hoogste slijtgroep, dus deze tegel kan prima in de tuin, niet op zand! er moet een betonvloer of zand/cementvloer liggen, de tegels worden dan verlijmd met speciale buitenlijm, de lijm is dan vorst en vocht bestendig. Laat je altijd zeer goed informeren, een tegel verkopen kan iedereen, maar de juist tegel en lijm is toch een ander verhaal. Daarom staan er bij ons in elke winkel een eigenaar met jarenlange ervaring!

Kom eens langs en laat je verrassen door het zeer grote assortiment, de ongelofelijk lage prijzen voor         A-kwaliteit vloer en wandtegels. Wij verkopen alleen maar top-materiaal en hebben geen partijhandel, alles komt bij de groothandel vandaan en de tegels zijn oneindig na-te-bestellen, voor ons geen probleem!

€ 89,95 p/m2 € 49,95 p/m2
  • tot 80% korting op de adviesprijs
  • gemakkelijk laden en lossen
  • tegels van A-kwaliteit
  • geen acties, altijd de laagste prijs

De service van Tegel Outlet

Met goed advies helpt Tegel Outlet je op weg. Of laat het werk over aan een professional; wij brengen je in contact met een specialist.