TOP* Vloertegel 31×62 cm 4 kleuren.

Dit is een vloertegel die in elke situatie past, een vloertegel in 4 prachtige kleuren en zeer betaalbaar! Deze tegel wordt ook heel vaak als wandtegel gebruikt, er zijn steeds meer klanten die geen witte wandtegels meer in de badkamer willen. Dan is een vloertegels als deze een uitkomst, de kleur grijs en beige worden het meest verkocht als wandtegel, misschien wel vaker dan als vloertegel.

Een grote vloertegel op de wand heeft ook veel voordelen, een grote tegel zorgt voor minder voeg en als je de grijze vloertegel op de wand plakt, kan deze ook grijs worden afgevoegd, dit betekent een veel sterkere voeg en minder besmettelijk dan een witte voeg.

Kom snel eens lang in 1 van onze 4 winkels, koop NOOIT tegels via internet en/of webshop! Dit valt namelijk altijd tegen, een vloer of wandtegel moet je in het echt zien en vooral voelen. Op die manier krijg je pas een echt beeld van de kleur en sfeer van de vloertegel. Kom snel eens langs en geniet van onze ervaring, koffie en zeer grote assortiment, maar misschien nog wel het meest van de bodemprijzen!

€ 49,95 p/m2 € 23,95 p/m2
  • tot 80% korting op de adviesprijs
  • gemakkelijk laden en lossen
  • tegels van A-kwaliteit
  • geen acties, altijd de laagste prijs

De service van Tegel Outlet

Met goed advies helpt Tegel Outlet je op weg. Of laat het werk over aan een professional; wij brengen je in contact met een specialist.