NEW VT Wonen look-a-like! 70×70 cm 3 kleuren.

Wij hebben drie prachtige nieuwe tegels binnen, er is een lichtgrijs, middengrijs en donkergrijs. De tegels lijken qua formaat op de VT Wonen tegels, maar ook qua kleuren zijn ze hetzelfde, alleen de prijs niet! Vragen ze voor de VT Wonen tegels van 70×70 cm €79,95 p/m2, wij zijn natuurlijk een stuk goedkoper, deze tegels kosten bij ons €42,95 p/m2 en dat is uiteraard incl.BTW.

Er is ook een 35×70 cm verkrijgbaar in deze serie en dat heeft VT Wonen dan weer niet, de 35×70 cm wordt veel als wandtegel gebruikt in de badkamer, want groot maakt groter en een witte wandtegel heb je waarschijnlijk al vaker gehad en wordt nu wat saai. Een grote tegel betekend minder voeg en omdat de voeg grijs is ipv wit, zal deze ook veel minder snel vies worden.

Kom snel eens langs en laat je verrassen door het grote assortiment en onze voorraad, die is namelijk oneindig! Geen partijhandel, alleen A-kwaliteit en de goedkoopste van Nederland. De koffie staat altijd klaar.

€ 79,95 p/m2 € 42,95 p/m2
  • tot 80% korting op de adviesprijs
  • gemakkelijk laden en lossen
  • tegels van A-kwaliteit
  • geen acties, altijd de laagste prijs

De service van Tegel Outlet

Met goed advies helpt Tegel Outlet je op weg. Of laat het werk over aan een professional; wij brengen je in contact met een specialist.