Mosa-look vloertegel 60×60 cm grijs.

Mosa is een bekend merk en daar betaal je dan ook voor, deze tegel lijkt op een bekende Mosa tegel en is 75% goedkoper! Voor een Mosa tegel betaal je zo €99,- p/m2, deze look-a-like is een stuk goedkoper en koop je voor €24,50 p/m2. Er zijn 2 formaten, een 30×60 & 60×60 cm. Er zijn 4 kleuren, er is een antraciet, bruin, crime en grijs uitvoering.

Voor de prijs en de kwaliteit kun je deze tegel niet laten liggen, de tegels zijn vloeistofdicht, perfect met vloerverwarming te combineren en ongelofelijk hard. Zorg voor goed gereedschap om de tegel te zagen of te snijden. Dit is een slijtgroep 5+ oftewel harder is er niet te koop. Perfect voor de woonkamer, zeer goed te gebruiken in de schuur of garage, maar een badkamer en het toilet kan natuurlijk ook prima.

Tegelstroken zijn er niet van deze tegels, maar die kunnen wij wel speciaal laten zagen, vraag in de winkel naar de mogelijkheden. (foto 2 op aanvraag te bestellen)

€ 69,50 p/m2 € 24,50 p/m2
  • tot 80% korting op de adviesprijs
  • gemakkelijk laden en lossen
  • tegels van A-kwaliteit
  • geen acties, altijd de laagste prijs

De service van Tegel Outlet

Met goed advies helpt Tegel Outlet je op weg. Of laat het werk over aan een professional; wij brengen je in contact met een specialist.