Koopje Houttegel 22×85 cm in licht & donkerbruin.

Deze houttegel is erg betaalbaar en in 7 verschillende kleuren, er zijn 4 uitvoeringen in lichtbruin, donkerbruin, beige en grijs. Er zijn 3 uitvoeringen met een andere look qua tekening, meer kwasten en nerven, de kleuren zijn beige, bruin en grijs. (zie foto’s)

Dit soort tegels kunnen overal gebruikt worden, ze passen perfect in de badkamer, maar in het toilet zouden ze ook niet mistaan. De tegels kunnen ook prima in de keuken of bijkeuken, in de slaapkamer is het ook een goede optie. Je kunt houttegels overal voor gebruiken en zijn prefect te combineren met vloerverwarming, er is geen betere warmtedoorgever dan een keramische tegel. NOOIT meer lakken en/of schuren, vloeistofdicht en qua onderhoud dus een eitje!

Je wilt ze in de tuin gebruiken, dat is ook geen probleem! Wel de juiste lijm gebruiken die goed bestand is tegen vocht, maar vooral tegen vorst. Laat je in onze winkels goed informeren.

€ 59,50 p/m2 € 27,50 p/m2
  • tot 80% korting op de adviesprijs
  • gemakkelijk laden en lossen
  • tegels van A-kwaliteit
  • geen acties, altijd de laagste prijs

De service van Tegel Outlet

Met goed advies helpt Tegel Outlet je op weg. Of laat het werk over aan een professional; wij brengen je in contact met een specialist.