Naast bodemprijzen biedt Tegel Outlet een uitstekende service.
  • tot 80% korting op de adviesprijs
  • 5 vestigingen in heel Nederland
  • tegels van A-kwaliteit
  • geen acties, altijd de laagste prijs

Wie zegt dat de laagste prijs niet gepaard kan gaan met een fantastische service? Bij TegelOutlet scoor je niet alleen goedkope vloer- en wandtegels, maar ben je ook verzekerd van deskundig advies en de beste tips. Ongeacht of je tegels koopt voor een wand van 4 m2 of een vloer van 100 m2: wij bieden de beste service.

Neem contact op met Tegel Outlet

Zelf betegelen of uitbesteden?

Leg je je tegelvloer zelf? Dan koop je bij TegelOutlet de mooiste tegels en het beste gereedschap.
Heb je geen ervaring met het leggen van een strakke tegelvloer? Besteed deze klus dan uit aan een professionele tegelzetter, via TegelOutlet. Wij hebben een netwerk van vakbekwame zzp’ers waarmee we je in contact brengen. Zij plaatsen snel en vakkundig een tegelvloer of -wand in je badkamer, keuken of toiletruimte. Vraag onze medewerkers om meer informatie.

Goedkope tegels nabestellen?

TegelOutlet adviseert om altijd 10% extra aan tegeloppervlakte af te nemen. Zo heb je ook bij snijverlies voldoende tegels om de hele wand of vloer te bedekken. Kom je toch tegels tekort? Neem dan de informatie over je huidige tegels mee naar een van onze vestigingen. Wellicht hebben we de tegels nog op voorraad. Zo niet, dan bestellen we de tegels voor je na. Neem altijd de tint en het kaliber mee. Deze informatie staat vermeld op elke doos! Zo weet je zeker dat je nieuwe tegels dezelfde kleur en maat hebben.

Maak je aankoop compleet met lijm, voeg en kit!

Ga je voor het eerst een tegelvloer leggen of ben je een ervaren doe-het-zelver? Hoe het ook zij, gereedschap en verwerkingsmaterialen schaf je heel voordelig aan bij TegelOutlet. Denk aan tegellijm, voegmiddelen en primer en een levelsysteen. Zo kun je snel en betaalbaar aan de slag met je klus.

Bezorgen in heel Nederland.

Wij bezorgen in heel Nederland, dit kunnen wij helaas niet gratis doen! Onze prijzen zijn echt bodem-prijzen, dus voor het bezorgen van tegels vragen wij een kleine vergoeding. Neem even contact met ons op bij eventuele vragen over bezorgen. Er zijn winkels, de dure winkels die dit zogenaamd gratis aanbieden, de tegels zijn daar vele malen duurder, dus dat is achteraf helemaal niet gratis, je betaald dit echt zelf. Tegel retour nemen kunnen wij helaas niet doen, de voorraad wisselt hier te snel voor, daardoor wijzigt de tint ook en kunnen wij niets meer met de overgebleven dozen, sorry! Wij rekenen samen met jouw de vierkante meters uit, dit doen wij zeer zorgvuldig en bespreken dit samen uitgebreid. Wij zeggen altijd, liever 2 dozen over, dan 1 tegel te kort. Een doos reserve tegels voor calamiteiten is niet verkeerd, een kapotte of gescheurde tegel is namelijk zo vervangen. Bij onze Outlet’s kopen scheelt u heel veel geld, ondanks de kleine vergoeding voor bezorgen en het niet terug nemen van de overgebleven dozen. De kosten worden met dik 30% tot 70% gereduceerd, dus kom snel eens langs, de koffie staat klaar!

Meer weten over onze service?

Stel je vraag