Tegel Outlet koopt partijen vloer- en wandtegels op bij leveranciers.
  • tot 80% korting op de adviesprijs
  • GEEN partijhandel, altijd voorraad
  • vloer & wandtegels van A-kwaliteit
  • geen acties, altijd de laagste prijs

Waarom zijn onze tegels zo goedkoop?

TegelOutlet biedt wat je van onze naam mag verwachten: een outlet. Dat betekent dat wij tegels van de mooiste kwaliteit tegen de laagste prijzen aanbieden. We doen dit door alle tegels voor de 5 winkels in te kopen bij 1 groothandel, dus geen partijhandel, maar regulieren en na te bestellen tegels. Door het inkopen bij een groothandel, is onze voorraad oneindig, wij hebben meer dan 50.000 m2 voorraad staan, maar dat is dus nog lang niet alles! Onze winkels zitten niet op een A-locatie. Je betaalt bij ons dus echt alleen voor je tegels. Niet voor een duur pand, een chic interieur of te veel personeel. Zo kun je een wisselend aanbod verwachten waarbij de kwaliteit altijd hoog is en de prijs altijd laag! Laat je in de dure winkels niets wijs maken, die vertellen je dat onze tegels niet van een en dezelfde tint zijn of dat wij B-keus verkopen, ze moeten toch iets zeggen om die drie keer duurdere tegels die zij verkopen te verantwoorden!

Neem contact op met Tegel Outlet

Kom langs in een van onze filialen

TegelOutlet streeft naar een hoge omloopsnelheid en een maximaal comfort voor de leverancier en afnemer. Daarom kozen wij 4 locaties die gemakkelijk te bereiken zijn en een flinke laad- en losruimte hebben. Je vindt ons in Hoofddorp (Haarlemmermeer), Joure, Purmerend, Heerhugowaard en Schagen. Er is dus altijd een TegelOutlet in de buurt! De (gratis) koffie en thee staat voor je klaar.

Speelhoek

De juiste tegels uitzoeken, daar wil je de tijd voor nemen. Daarom vind je in iedere vestiging van TegelOutlet een speelhoek voor de kinderen. Terwijl jij je laat adviseren over de kleur en structuur van een nieuwe tegel, vermaakt je zoon of dochter zich in de speelhoek. Dat is nog eens zorgeloos shoppen!

Hulp nodig bij het kiezen van tegels?

Vraag het onze specialisten