• tot 80% korting op de adviesprijs
  • gemakkelijk laden en lossen
  • tegels van A-kwaliteit
  • geen acties, altijd de laagste prijs

Betaalbare tegels met betonlook

Beton werd vroeger vooral gebruikt in pakhuizen en fabrieken, omdat het een praktisch materiaal is. Maar tegenwoordig wordt het materiaal ook gebruikt om ruimtes een stoere uitstraling te geven. Wil je je badkamer, keuken, toilet of woonkamer een industriële look geven, dan is dit materiaal ideaal. Betontegels ogen neutraal en robuust. Met het ruwe materiaal geef je de ruimte een stoere tint.

Betontegels kil en ongezellig? Juist niet!
Met betontegels geef je elke ruimte een stoere look. Je maakt het interieur vervolgens af met andere pure materialen. Een hardhouten meubel staat bijvoorbeeld prachtig op een betontegelvloer. Of wat dacht je van een koperen lamp aan de muur met wandtegels van beton?

In welke ruimte gebruik jij de tegels met betonlook?
Tegels met betonlook geven een verrassend effect aan iedere ruimte. Ze worden veel gebruikt in de badkamer en in het toilet. Samen met wit sanitair geef je de badkamer een luxe uitstraling. Maar ook in je keuken komen de tegels met industriële look tot hun recht. een woonkamervloer in een beton-look tegel heeft een prachtige uitstraling en is perfect te combineren met vloerverwarming.

Wand- en vloertegels met betonlook in diverse uitvoeringen
De klassieke betonkleur is natuurlijk grijs. Maar bij Tegel Outlet vind je ook betonlook-tegels in antraciet, beige, donkergrijs en bruin. Om maar een aantal kleuren te noemen. Daarnaast hebben we betonlook-tegels in diverse maten. Vierkante exemplaren van wel 80 x 80 cm bijvoorbeeld, maar ook prachtige strokenmixen en rechthoekige vloertegels. Wil je de tegels in het echt bewonderen? Kom langs in een van onze outlets.